КАРТИНГ ПИСТА ВАРНА ОРГАНИЗИРА ДЕТСКИ РОЖДЕННИ ДНИ

Пакет Алонсо

За деца над 7 години.

Пакет Ферари

За деца над 7 години.

Пакет Сървайвър парти

За деца над 7 години.

Пакет фенси парти

За деца до 8 години

Всеки пакет включва и празнична украса.